Cuscus și brânză israeliană
Cuscusul și brânza israeliană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 376 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de arpagic, piper cayenne, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Cuscus de culoare Roz (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Cuscus Israelian Cu Fructe, și Salată De Cuscus Israeliană.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati cuscusul in untul topit pana cand este usor prajit, 2-3 minute.
Se toarnă bulion de pui și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când cea mai mare parte a stocului este absorbită și cuscusul s-a umplut, 6 până la 7 minute.
Amestecați smântâna grea și pimientos în cuscus; adăugați piper cayenne și gătiți până când cuscusul este fraged, 2 până la 3 minute.
Adăugați mai mult bulion dacă este necesar.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza Cheddar până se topește; adăugați arpagic și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne după gust.