Curry în grabă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry în grabă. O porție conține 248 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ardei iute gata, ceapă, conserve de roșii și ghimbir gata preparat dintr-un borcan. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Curry în grabă, Curry În Grabă, și Grăbește-Te, Hamburger Curry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați ceapa și prăjiți până se colorează. Zdrobiți usturoiul în tigaie, adăugați ghimbir și ardei iute; gatiti scurt.
Adăugați roșiile și un sfert de cutie de apă și aduceți la fierbere. Fierbeți timp de 2 minute, adăugați creveți sau pui și Gujarati masala, acoperiți și gătiți timp de 2-3 minute pentru creveți și 5-6 minute pentru pui.
Reduceți căldura la foc mic, apoi amestecați iaurtul, o lingură la timp.
Se presară cu coriandru și se servește cu usturoi cald și Naans de coriandru și o salată crocantă de castraveți, salată mărunțită, ceapă roșie feliată și pene de lămâie.