Curry verde thailandez cu fructe de mare

Curry verde thailandez cu fructe de mare
Reteta Thai curry verde cu fructe de mare ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 581 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați pasta de curry thailandeză, bok choy, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Thai Fructe De Mare Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați părți albe și de culoare verde pal de ceapă verde, 1 lingură de coriandru și usturoi; saut până la licitație, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
3
Adăugați pastă de curry; gatiti pana se parfumeaza, aproximativ1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
4
Adăugați 1 1/4 căni de apă, lapte de cocos,ardei iute, frunze de tei și sos de pește. Adu-l pe tosimmer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sos De PeșteSos De Pește
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
5
Adăugați morcovul; acoperiți și gătiți până lamorcovul este doar fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
6
Layerbok choy, creveți, scoici, și midiiîn tigaie. Acoperiți și fierbeți până la midiideschis și fructe de mare și bok choy sunt fierte(aruncați midii care nu se deschid), aproximativ5 minute. Se amestecă părțile verde închis de verdeceapa, 2 linguri de cilantru si busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
MidiiMidii
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Împărțiți orezul în 4 boluri puțin adânci.Puneți curry peste orez și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
1
Uleiul de arahide nerafinatpoate fi găsit la magazinele de alimente naturale și
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
2
Piețele asiatice. Pasta de curry verde Thailandez, laptele de cocos și sosul de pește sunt vândute în multe supermarketuri și pe piețele asiatice.Căutați frunze de tei de kaffir proaspete sau congelatepe piețele asiatice. Dacă nu este disponibil, utilizați 1 lingură de suc proaspăt de lime și 1/2 linguriță de coajă de lime rasă pentru fiecare frunză de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry VerdePastă De Curry Verde
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
VarVar

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista