Reteta Thai curry verde cu fructe de mare ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 581 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați pasta de curry thailandeză, bok choy, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Thai Fructe De Mare Curry.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați părți albe și de culoare verde pal de ceapă verde, 1 lingură de coriandru și usturoi; saut până la licitație, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă
3
Adăugați pastă de curry; gatiti pana se parfumeaza, aproximativ1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
4
Adăugați 1 1/4 căni de apă, lapte de cocos,ardei iute, frunze de tei și sos de pește. Adu-l pe tosimmer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Frunze De Tei
Sos De Pește
Ardei Iute
Apă
5
Adăugați morcovul; acoperiți și gătiți până lamorcovul este doar fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
6
Layerbok choy, creveți, scoici, și midiiîn tigaie. Acoperiți și fierbeți până la midiideschis și fructe de mare și bok choy sunt fierte(aruncați midii care nu se deschid), aproximativ5 minute. Se amestecă părțile verde închis de verdeceapa, 2 linguri de cilantru si busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Midii
Creveți
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Împărțiți orezul în 4 boluri puțin adânci.Puneți curry peste orez și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
1
Uleiul de arahide nerafinatpoate fi găsit la magazinele de alimente naturale și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
2
Piețele asiatice. Pasta de curry verde Thailandez, laptele de cocos și sosul de pește sunt vândute în multe supermarketuri și pe piețele asiatice.Căutați frunze de tei de kaffir proaspete sau congelatepe piețele asiatice. Dacă nu este disponibil, utilizați 1 lingură de suc proaspăt de lime și 1/2 linguriță de coajă de lime rasă pentru fiecare frunză de lime.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.