Curry vegetarian cu spanac

Curry vegetarian cu spanac
Curry vegetarian cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 1,47 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 274 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Mergeți la magazin și luați pudră de curry, sos de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 75%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: curry cu spanac malabar | curry cu spanac malabar în stil mangalorean, curry vegetarian și curry cu fasole vegetariană.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă, fierbeți ceapa, usturoiul și praful de curry în ulei timp de 3-4 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă sosul de roșii, spanacul și 1 cană de fasole garbanzo. Într-un blender, combinați bulionul și fasolea garbanzo rămasă; acoperiți și amestecați până la omogenizare, aproximativ 2 minute. Se amestecă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se presară cu sare și piper. Se gătește și se amestecă amestecul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
Serviți peste cușcuș, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncărurile asiatice depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Vinul Riesling Barefoot Cellars. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Riesling Vin
Barefoot Cellars Riesling Vin
Aromele suculente de nectarine și pere completează finalul persistent de citrice și miere
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista