Curry simplu de dovlecei și murături de tei necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 383 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, varză de fasole, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste de dovlecei condimentate cu murături de var, Quinoan simplu de nucă de cocos și Curry de linte cu Mango de tei, și Curry simplu de pui de busuioc de vară cu orez de nucă de cocos ghimbir-var.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea și adăugați pasta de curry roșu. Se prăjește timp de 2 minute, apoi se adaugă zahărul și se fierbe timp de 4 minute până când este lipicios și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați dovleceii, amestecați bine și gătiți timp de 2-3 minute, apoi turnați laptele de cocos și crema de nucă de cocos, condimentați cu sosul de pește și adăugați murătura de lime și lemongrass. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 25-30 de minute la foc mediu până când dovlecelul este moale, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De Pește
Elixirul G
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.