Curry Kale și Galette de cartofi

Curry Kale și Galette de cartofi
Rețeta Curry Kale și Galette de cartofi ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 404 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ulei de măsline, serviți, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de Curry cu cartofi dulci și Kale de nucă de cocos, Kale Și Feta Galette, și Galette cu suc de fructe Kabocha & Kale pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner
Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner
O ediție minunată a acestui vin, amintind de remarcabila epocă din 2014. Frumos pe bază de plante cu inferențe de piatră. Savuros, cum ar fi prăjirea a 5 pâini diferite într-un singur cuptor. Crustă, ca și capacul unei fripturi. Vinul oferă note de ardei, cardamom și ienibahar. O forță blândă.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista