Curry Dhal Cu Carne (Gosht Dhal)

Curry Dhal Cu Carne (Gosht Dhal)
Dhal Curry cu carne (Gosht Dhal) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.35 pe portie. O porție conține 452 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de roșii, pudră de chili, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Dhal Condimentat (Masala Dhal), [] Linte Roșie (Dhal) Curry, Vegan Prietenos, Fără Gluten, și Dhal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți dhal și linte în puțină apă călduță. Înmuiați peste noapte dacă aveți timp altfel nu este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se toarnă în capacul mare de cratiță cu apă, 1 linguriță fiecare din sare și tumeric. Se fierbe ca tine ar face pentru fasole până moale și mushy.In o cratiță separată, sotati ceapa, baton de scorțișoară și semințe de chimen în ulei până la o culoare aurie pal .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
TurmericTurmeric
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați carnea și condimentele. Se amestecă de câteva ori fără a adăuga apă.Gătind ușor condimentele, adăugând apă, nu le dați condimentelor șansa de a găti, iar apoi veți avea un curry fără gust, amintiți-vă acest lucru cu toată mâncarea indiană.Când începe să se lipească de oală, adăugați tomotoe și aproximativ o jumătate de cană de apă.Se fierbe încet până se amestecă bine și apa s-a uscat.Liquidise dhals și se adaugă la oală și puțină apă la consistența pe care doriți dhal aproximativ o ceașcă de apă ar trebui să fie suficient. Aduceți la fierbere și apoi fierbeți încet până când dhal este bine amestecat, aproximativ o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugarea de apă dacă devine groasă.Când ați terminat, faceți temperarea, încălziți ghee-ul într-o tigaie adăugați ceapă, semințe de chimen și muștar și căței de usturoi și prăjiți până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați în oală de dhal și închideți bine capacul.Chiar înainte de servire adăugați coriandru tocat și gharam malasa. (În gătitul Indian, gharam masala este întotdeauna adăugat chiar înainte de servire, deoarece este un condiment plin de viață. Se amestecă și se servește cu orez alb / roti etc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
RotiRoti
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista