Curry Dhal Cu Carne (Gosht Dhal)

Dhal Curry cu carne (Gosht Dhal) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.35 pe portie. O porție conține 452 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de roșii, pudră de chili, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Dhal Condimentat (Masala Dhal), [] Linte Roșie (Dhal) Curry, Vegan Prietenos, Fără Gluten, și Dhal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți dhal și linte în puțină apă călduță. Înmuiați peste noapte dacă aveți timp altfel nu este necesar.
Se toarnă în capacul mare de cratiță cu apă, 1 linguriță fiecare din sare și tumeric. Se fierbe ca tine ar face pentru fasole până moale și mushy.In o cratiță separată, sotati ceapa, baton de scorțișoară și semințe de chimen în ulei până la o culoare aurie pal .
Adăugați carnea și condimentele. Se amestecă de câteva ori fără a adăuga apă.Gătind ușor condimentele, adăugând apă, nu le dați condimentelor șansa de a găti, iar apoi veți avea un curry fără gust, amintiți-vă acest lucru cu toată mâncarea indiană.Când începe să se lipească de oală, adăugați tomotoe și aproximativ o jumătate de cană de apă.Se fierbe încet până se amestecă bine și apa s-a uscat.Liquidise dhals și se adaugă la oală și puțină apă la consistența pe care doriți dhal aproximativ o ceașcă de apă ar trebui să fie suficient. Aduceți la fierbere și apoi fierbeți încet până când dhal este bine amestecat, aproximativ o jumătate de oră.
Adăugarea de apă dacă devine groasă.Când ați terminat, faceți temperarea, încălziți ghee-ul într-o tigaie adăugați ceapă, semințe de chimen și muștar și căței de usturoi și prăjiți până se rumenesc frumos.
Adăugați în oală de dhal și închideți bine capacul.Chiar înainte de servire adăugați coriandru tocat și gharam malasa. (În gătitul Indian, gharam masala este întotdeauna adăugat chiar înainte de servire, deoarece este un condiment plin de viață. Se amestecă și se servește cu orez alb / roti etc.