Curry De Rață Thailandeză Roșie

Curry De Rață Thailandeză Roșie
Reteta Red Thai Duck Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 6 și costă 5,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 514 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ardei gras, ananas, orez de iasomie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry De Rață Roșie Thailandeză, și Curry Verde Thailandez Cu Rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați sânii de rață cu grăsime în jos și gătiți timp de câteva minute sau până când pielea este crocantă și maro aurie. (Nu vă faceți griji cu privire la gătitul raței în acest moment. Vrei doar să dai pielii o culoare grozavă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
3
Se scoate din tigaie și se taie felii. Pune deoparte. Reduceți căldura la mediu scăzut. Dacă uleiul nu este prea maroniu, continuați și adăugați usturoiul tocat în tigaie. (Dacă uleiul se rumeneste, turnați-l și adăugați puțin ulei nou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pastă roșie de curry thailandez în tigaie și amestecați. Gatiti pasta timp de cateva minute pentru a elibera aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă laptele de cocos, apa fierbinte, sosul de pește și ghimbirul tocat. Se amestecă și se lasă să gătească la foc mic timp de 10 până la 15 minute în timp ce îl pregătiți pe celălalt ingredients.In o oală separată (folosesc un cuptor olandez) încălzește uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați ceapa feliată și ardeiul gras și gătiți câteva minute. Asigurați-vă că tigaia este fierbinte, apoi adăugați rață feliată și amestecați. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ananas și roșii cherry. Se amestecă și se fierbe timp de 2 minute. Gustați sosul curry, care ar trebui să fie ușor îngroșat până acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Sos CurrySos Curry
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
8
Adăugați mai mult condiment dacă este necesar.
9
Se toarnă sosul curry în oală cu legumele și rața. Se amestecă pentru a se combina și se lasă să baloneze și se fierbe timp de 5 până la 10 minute bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați puțină apă fierbinte dacă pare prea groasă sau lăsați să baloneze mai mult dacă are nevoie de mai multă îngroșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. În ultimul moment, amestecați mult busuioc tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12
Serviți imediat peste orez de iasomie. Puneți mult sos în castron!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista