Curry De Rață Thailandeză Roșie
Reteta Red Thai Duck Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 6 și costă 5,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 514 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ardei gras, ananas, orez de iasomie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry De Rață Roșie Thailandeză, și Curry Verde Thailandez Cu Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați sânii de rață cu grăsime în jos și gătiți timp de câteva minute sau până când pielea este crocantă și maro aurie. (Nu vă faceți griji cu privire la gătitul raței în acest moment. Vrei doar să dai pielii o culoare grozavă.)
Se scoate din tigaie și se taie felii. Pune deoparte. Reduceți căldura la mediu scăzut. Dacă uleiul nu este prea maroniu, continuați și adăugați usturoiul tocat în tigaie. (Dacă uleiul se rumeneste, turnați-l și adăugați puțin ulei nou.)
Adăugați pastă roșie de curry thailandez în tigaie și amestecați. Gatiti pasta timp de cateva minute pentru a elibera aromele.
Se toarnă laptele de cocos, apa fierbinte, sosul de pește și ghimbirul tocat. Se amestecă și se lasă să gătească la foc mic timp de 10 până la 15 minute în timp ce îl pregătiți pe celălalt ingredients.In o oală separată (folosesc un cuptor olandez) încălzește uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa feliată și ardeiul gras și gătiți câteva minute. Asigurați-vă că tigaia este fierbinte, apoi adăugați rață feliată și amestecați. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute.
Adăugați ananas și roșii cherry. Se amestecă și se fierbe timp de 2 minute. Gustați sosul curry, care ar trebui să fie ușor îngroșat până acum.
Adăugați mai mult condiment dacă este necesar.
Se toarnă sosul curry în oală cu legumele și rața. Se amestecă pentru a se combina și se lasă să baloneze și se fierbe timp de 5 până la 10 minute bune.
Adăugați puțină apă fierbinte dacă pare prea groasă sau lăsați să baloneze mai mult dacă are nevoie de mai multă îngroșare.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. În ultimul moment, amestecați mult busuioc tocat.
Serviți imediat peste orez de iasomie. Puneți mult sos în castron!