Curry de pui Trinidadian al lui Tom

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry-ul de pui Trinidadian al lui Tom. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.19 pe portie. O porție conține 559 calorii, 40g de proteine, și 42G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bucăți de pui, coriandru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curry De Cartofi De Pui Trinidadian, Curry de pui Trinidadian cu granule de nucă de cocos și verdeață, și Pește De Tei Și Cimbru Trinidadian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un castron.
Se presară sare și se adaugă mustard.In un robot de bucătărie, toacă jumătate de ceapă, roșii, coriandru, usturoi și piper negru (sau jalapeno/habanero).
Adăugați pudră de curry și turmeric într-un castron.
Se toarnă 3/4 cană de apă și se amestecă până se dizolvă. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mic.
Se toarnă suspensia de curry și se gătește câteva minute, amestecând continuu. Pasta de Curry se va adânci în culoare. Dacă amestecul devine prea uscat în timpul gătitului, adăugați puțină apă.Când pasta de curry a devenit o pastă groasă, tocați cealaltă jumătate de ceapă și adăugați-o. Lăsați ceapa să se înmoaie, apoi adăugați puiul. Se amestecă pentru a acoperi puiul, apoi se gătește, pe jumătate acoperit, timp de cinci minute. Întoarceți puiul, apoi adăugați 1 până la 2 căni de apă. Agitați tigaia și lăsați puiul să gătească până se termină, amestecând la fiecare cinci minute. Gatiti aproximativ 20-15 minutes.At sfârșitul, asigurați-vă că gustați și ajustați sarea și piperul.
Serviți puiul peste orez; sos de lingură deasupra.