Curry de pui parfumat cu mazăre
Reteta Curry de pui parfumat cu mazare de pui este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. 235 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ardei iute, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Mazăre Prăjită Cu Curry, Curry De Legume Cu Mazăre, și Curry De Pui Parfumat.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, usturoiul, ghimbirul, condimentele măcinate, ardeiul iute și jumătate de coriandru într-un robot de bucătărie.
Se adaugă 1 linguriță de sare și se amestecă într-un pur și simplu. Se amestecă amestecul într-o cratiță medie și se gătește la foc mic timp de 10 minute, amestecând frecvent.Zdrobiți în cubul de stoc, adăugați apa clocotită și reveniți la fierbere.
Adăugați puiul, amestecați, apoi coborâțicăldură și se fierbe timp de 20 de minute până când puiul este fraged.Se toacă coriandrul rămas, se rezervă 2 linguri, apoi se amestecă restul în curry cu nautul.
Se încălzește și se împarte între patrubowls.
Se presară cu conservatcoriandru și lingură peste iaurt,apoi se servește cu orez basmati, pâine de naan sau poppadums.