Reteta Curry de pui parfumat cu mazare de pui este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. 235 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ardei iute, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Mazăre Prăjită Cu Curry, Curry De Legume Cu Mazăre, și Curry De Pui Parfumat.
Instrucțiuni
1
Puneți ceapa, usturoiul, ghimbirul, condimentele măcinate, ardeiul iute și jumătate de coriandru într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se adaugă 1 linguriță de sare și se amestecă într-un pur și simplu. Se amestecă amestecul într-o cratiță medie și se gătește la foc mic timp de 10 minute, amestecând frecvent.Zdrobiți în cubul de stoc, adăugați apa clocotită și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați puiul, amestecați, apoi coborâțicăldură și se fierbe timp de 20 de minute până când puiul este fraged.Se toacă coriandrul rămas, se rezervă 2 linguri, apoi se amestecă restul în curry cu nautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Se încălzește și se împarte între patrubowls.
5
Se presară cu conservatcoriandru și lingură peste iaurt,apoi se servește cu orez basmati, pâine de naan sau poppadums.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.