Curry De Legume Din Africa De Sud

Curry De Legume Din Africa De Sud
Curry de legume din Africa de Sud este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 160 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării africane. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole, conopidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Încercați Curry De Vită Din Africa De Sud, Bo-Kaap Cape Malay Curry Powder-Amestec De Condimente Din Africa De Sud, și Cape Malay Seafood Curry și un safari alimentar Sud-African la restaurantul Gold pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați morcovii în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2
Tăiați fasolea în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
3
Tăiați conopida în flori de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
4
Tăiați ardeiul și piersicile în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
5
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați uleiul, ceapa, ghimbirul, usturoiul și bețișoarele de scorțișoară până când ceapa este șchiopătată, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați pudră de curry și turmeric; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
7
Adăugați bulion, morcovi, fasole, conopidă, ardei gras, piersici și varză; se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
8
Acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede când sunt străpunse, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Lievland Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lievland Pinotage
Lievland Pinotage
Realizat într-un stil elegant și tradițional, acest Pinotaj prezintă note fructate vibrante de cireș proaspăt și zmeură, cu o notă de vanilie dată de îmbătrânirea stejarului. Palatul prezintă taninuri savuroase cu fructe ample și un finisaj persistent. Un mic adaos de Cinsault îmbunătățește aromele și adaugă eleganței acestui Pinotaj delicat.Amestec: 88% Pinotage, 9% Cinsault, 3% Shirazacest vin poate fi savurat cu mâncăruri tradiționale sud-africane, cum ar fi mielul Karoo prăjit sau plăcinta Springbok, sau chiar servit ușor răcit cu pește Curry Cape Malay.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista