Curry De Creveți Thailandezi

Curry de creveți Thailandezi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 271 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți coriandru, creveți, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Creveți Thailandezi, Curry De Creveți Thailandezi, și Thai Creveți Curry Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa feliată; se prăjește până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa verde și pasta de curry; se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați lapte de cocos, bulion de pui, sos de pește și zahăr; aduceți la fierbere.
Adăugați roșiile și fierbeți 2 minute.
Adăugați creveți și gătiți doar până când este opac în centru, amestecând des, aproximativ 3 minute.
Transferați curry într-un castron mare de mică adâncime.
Serviți, trecând separat pene de var.
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri.