Curcan prăjit cu Mole cu umplutură de masă și sos de Chile

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați curcanul prăjit cu alunițe cu umplutură de masă și sos de Chile. Această rețetă servește 10. O porție conține 144 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână stoc de curcan, pudră de chile, sos de alunițe de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb, Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, și Piept de curcan cu umplutură și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți curcanul și uscați-l.
Se presară în interior și în exterior cu sare și piper și se transferă în tigaia de prăjire. Puneți deoparte 1 1/2 cană aluniță pentru servire (dați-o la frigider până când este gata de utilizare), apoi înveliți curcanul în interior și în exterior cu restul. Acoperiți curcanul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 8 ore.
Aranjați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 450 F. Unt caserolă de 2 litri sau vas de copt pătrat de 8 inci.
Umpleți ușor cavitatea principală a curcanului cu umplutură.
Transferați umplutura rămasă în vasul pregătit și stropiți cu 1/2 cană de stoc. Se acoperă cu folie de aluminiu și se dă la frigider până se coace. Dab curcan peste tot cu unt topit. Puneți vârfurile aripilor sub sân și legați ușor picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Se toarnă 1/4 cană stoc în tigaie.
Friptură de curcan 15 minute. Reduceți căldura la 350 F, acoperiți curcanul cu folie și continuați să prăjiți încă 45 de minute.
Îndepărtați folia, adăugați 1/4 cană de stoc în tigaie și continuați să prăjiți, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute, cu 1 1/2 ore în plus.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 de metri cubi f, rotiți tigaia 180 de metri cubi în cuptor și adăugați 1/4 cană de stoc în tigaie.
Scoateți umplutura suplimentară din frigider (nu descoperiți) și transferați-o în cuptor alături de curcan.
Coaceți 30 de minute, apoi descoperiți și coaceți până când blatul devine maro auriu, cu aproximativ 15 minute mai mult. Păstrați cald, acoperit. Între timp, continuați să prăjiți curcanul, adăugând 1/4 cană de stoc în tigaie și ungând la fiecare 15 minute, până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 170 de euro F, aproximativ 45 de minute până la 1 1/2 ore mai mult (2 1/2 până la 3 ore în total).
Transferați curcanul pe platou (nu curățați tigaia de prăjire). Introduceți termometrul în centrul umpluturii. În cazul în care termometrul nu citește 165 buc. F, scoateți umplutura și cuptorul cu microunde până la 165 buc.F. păstrați cald.
Lăsați curcanul să se odihnească cu cel puțin 1/2 oră înainte de sculptură.
Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat.
Adăugați stoc și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite pe fundul tigaiei.
În untul de topire a cratiței medii.
Bateți făina și gătiți, amestecând constant, până când rouxul se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de stoc în flux constant, amestecând constant pentru a preveni cocoloașele, apoi fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine într-un castron mediu și se amestecă sucul de lămâie, sarea și pudra de chile. Păstrați cald.
În cratiță mică la foc mic, reîncălziți ușor sosul de alunițe rezervat.
Serviți curcanul cu sos și aluniță alături.