Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați curcanul cu sos de soia și miere. O porție conține 141 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, scallions, curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, Curcan glazurat cu sos de soia și miere, și Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron foarte mare, amestecați sosul de soia, mierea, uleiul de susan și jumătate din ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Puneți curcanul în castron, pieptul în jos și marinați la temperatura camerei timp de 45 de minute. Întoarceți curcanul și marinați pieptul în sus timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Puneți un raft într-o tigaie mare de prăjire. Într-un castron mic, combinați sarea, piperul și pudra cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Scoateți curcanul din marinată; rezervați marinada. Puneți curcanul pe raft, pieptul în sus și condimentați-l în interior și în exterior cu amestecul de sare. Umpleți cavitatea cu scallions și ghimbirul rămas. Întoarceți pieptul de curcan în jos pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați 2 căni de apă în tigaia de prăjire. Acoperiți ușor curcanul cu un cort din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Prăjiți curcanul timp de 4 ore, ungând cu o parte din marinada rezervată la fiecare oră și adăugând un total de 3 căni de apă în tigaie în timpul prăjirii. Întoarceți pieptul de curcan cu fața în sus și ungeți bine cu marinada rezervată. Prăjiți descoperit timp de 30 de minute, ungând o dată la jumătatea gătitului. Curcanul se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Turnați cu grijă sucurile din cavitatea curcanului în tigaia de prăjire și transferați curcanul pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute.
10
Între timp, strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mare și îndepărtați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați bulionul de pui în sucuri împreună cu 3 căni de apă și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Într-un castron mediu, amestecați untul cu făina pentru a face o pastă netedă. Bateți treptat în 2 căni din sucurile de tigaie fierbinte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Bateți amestecul în cratiță și aduceți sosul la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă. Fierbeți sosul la foc mic, amestecând ocazional, până când nu rămâne gust făinos, aproximativ 8 minute. Sculptați curcanul; treceți sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm