Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați curcanul cu sos de soia și miere. O porție conține 141 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, scallions, curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, Curcan glazurat cu sos de soia și miere, și Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron foarte mare, amestecați sosul de soia, mierea, uleiul de susan și jumătate din ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Puneți curcanul în castron, pieptul în jos și marinați la temperatura camerei timp de 45 de minute. Întoarceți curcanul și marinați pieptul în sus timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Puneți un raft într-o tigaie mare de prăjire. Într-un castron mic, combinați sarea, piperul și pudra cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Scoateți curcanul din marinată; rezervați marinada. Puneți curcanul pe raft, pieptul în sus și condimentați-l în interior și în exterior cu amestecul de sare. Umpleți cavitatea cu scallions și ghimbirul rămas. Întoarceți pieptul de curcan în jos pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați 2 căni de apă în tigaia de prăjire. Acoperiți ușor curcanul cu un cort din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Prăjiți curcanul timp de 4 ore, ungând cu o parte din marinada rezervată la fiecare oră și adăugând un total de 3 căni de apă în tigaie în timpul prăjirii. Întoarceți pieptul de curcan cu fața în sus și ungeți bine cu marinada rezervată. Prăjiți descoperit timp de 30 de minute, ungând o dată la jumătatea gătitului. Curcanul se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Turnați cu grijă sucurile din cavitatea curcanului în tigaia de prăjire și transferați curcanul pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute.
10
Între timp, strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mare și îndepărtați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați bulionul de pui în sucuri împreună cu 3 căni de apă și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
12
Într-un castron mediu, amestecați untul cu făina pentru a face o pastă netedă. Bateți treptat în 2 căni din sucurile de tigaie fierbinte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Bateți amestecul în cratiță și aduceți sosul la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă. Fierbeți sosul la foc mic, amestecând ocazional, până când nu rămâne gust făinos, aproximativ 8 minute. Sculptați curcanul; treceți sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant