Curcan Afumat-Supă De Linte

Curcan Afumat-Supă De Linte
Curcan afumat - supa de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de legume, picior de curcan, linte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Supă de linte cu curcan afumat, Supă de linte cu curcan afumat, și Curcan afumat și supă de legume cu linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 6 ingrediente într - un aragaz electric lent de 3 până la 4 litri. Acoperiți și gătiți la 8 până la 10 ore sau până când lintea este fragedă și curcanul cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Scoateți piciorul de curcan din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
3
Îndepărtați și aruncați pielea. Tăiați carnea; reveniți la aragaz, aruncând osul. Supă de oală în boluri; garnisiți cu iaurt și crenguțe de oregano, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
IaurtIaurt
SupăSupă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista