Curcan Afumat-Supă De Linte
Curcan afumat - supa de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de legume, picior de curcan, linte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Supă de linte cu curcan afumat, Supă de linte cu curcan afumat, și Curcan afumat și supă de legume cu linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 6 ingrediente într - un aragaz electric lent de 3 până la 4 litri. Acoperiți și gătiți la 8 până la 10 ore sau până când lintea este fragedă și curcanul cade de pe os.
Scoateți piciorul de curcan din aragaz.
Îndepărtați și aruncați pielea. Tăiați carnea; reveniți la aragaz, aruncând osul. Supă de oală în boluri; garnisiți cu iaurt și crenguțe de oregano, dacă doriți.