Cupe JELL-O pentru cookie-uri
Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 135 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gelatină jell-o, înghețată vanillan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați JELL-O cupe pentru biscuiți cu fructe de pădure Jell-O, Boo-tiful " Jell-O cupe, și Cosmopolitan Jell-O Cups pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în gelatină într-un castron mediu cel puțin 2 minute până se dizolvă complet.
Adăugați înghețată; se amestecă până se topește.
Așezați 1 napolitană în fiecare din cele 8 căni mici. Acoperiți uniform cu amestecul de gelatină.
Dați la frigider 30 până la 45 de minute sau până când este ferm. Se acoperă cu toppingul bătut și restul de 8 napolitane chiar înainte de servire. Păstrați ceștile de desert rămase la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "