Cupe De Varză De Vită Thailandeză
Thai carne de vită varza Cupe este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cilantro, sos de pește și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Thai Varză De Vită Împachetări, Salată de varză de vită marinată thailandeză cu vinetă caldă de șalot, și Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Adăugați carnea de vită; gătiți 5 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Combinați restul de 1/2 linguriță de ulei, zahăr și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mare.
Adăugați amestecul de vită, ceapa și cilantro; aruncați bine.
Așezați 2 frunze de varză pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți amestecul de vită uniform între frunze. Topiți fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de arahide.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.