Cupe De Salată De Tofu Cu Busuioc Thailandez

Cupe De Salată De Tofu Cu Busuioc Thailandez
Cupele de salată de tofu cu busuioc thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 267 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 49 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin de orez, tofu extra-ferm, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza tofu suplimentar ferm, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Vegani Cu Zahăr Moale ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Cupe De Salată De Tofu Cu Busuioc Thailandez, Var picant și tofu cu ierburi în cupe de salată, și Cupe De Salată Thailandeză De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ardeii grași și oțetul de vin de orez și se marinează timp de 1 oră și până la o zi la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ardei GrasArdei Gras
2
Într-un cuptor olandez cu fundul greu la foc mediu, adăugați uleiurile vegetale și de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați șalotele, usturoiul și ghimbirul și sotati timp de 10 minute, amestecând frecvent pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
4
Adăugați tofu sfărâmându-se în bucăți mici și sotati încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Între timp, amestecați sosul fierbinte, sarea, sosul de pește, oțetul, zahărul, sosul de soia și hoisin și adăugați la tofu. Gatiti pana cand sosul se ingroasa, 10-15 minute. Opriți focul și adăugați busuiocul thailandez tocat. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Busuioc ThailandezBusuioc Thailandez
Sos FierbinteSos Fierbinte
CondimenteCondimente
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Sos HoisinSos Hoisin
SosSos
ZahărZahăr
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Pentru a servi, lingurați amestecul de tofu pe o bucată de salată și acoperiți cu ardeii marinați, caju, scallions, busuiocul Chiffonade Thai și câteva puncte de sos de prune. Pentru mai multă căldură, adăugați câteva picături de sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
Busuioc ThailandezBusuioc Thailandez
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ceapa VerdeCeapa Verde
CajuCaju
Salată VerdeSalată Verde
ArdeiArdei
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Revista