Reteta prajiturele de Paste cu glazura de ciocolata alba ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 35 minute. O porție conține 518 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, scurtarea legumelor, untul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Paștele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes de citrice cu glazură de ciocolată albă, Cupcakes de ciocolată cu glazură de trufe albe, și Cupcakes cu căpșuni cu glazură de ciocolată albă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Linia 3 (6 căni) tigăi de brioșă cu garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
1
Puneți chipsurile de ciocolată și scurtarea într-un castron mediu cu microunde. Cuptor cu microunde la înălțime, amestecând la jumătatea timpului de gătit, până când ciocolata este topită, aproximativ 40 până la 50 de secunde. Se amestecă până se omogenizează. Cu un mixer electric la viteză mică, bateți crema de brânză într-un bol mediu până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Bateți ciocolata topită, sucul de portocale, vanilia și sarea până se amestecă. Cu mixerul la viteză mică, bateți în zahărul cofetarilor, 1/2 cană la un moment dat, până la neted, aproximativ 2 până la 3 minute. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Chipsuri De Ciocolată
Cremă De Brânză
Suc De Portocale
Scurtarea
Ciocolata
Vanilie
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Folie De Plastic
Cuptor Cu Microunde
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
1
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul, zahărul, vanilia și sarea într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
2
Adăugați oul și gălbenușurile de ou, 1 la timp, bătând bine după fiecare adăugare. Cu mixerul la viteză medie, bateți în smântână, coajă și suc până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Gălbenuș De Ou
Suc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați amestecul de făină la viteză mică și bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Umpleți fiecare ceașcă de brioșă 2/3 plină cu aluatul.
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 17 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți cupcakes-urile din tigaie și lăsați să se răcească complet pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Cu o mică spatulă metalică, întindeți glazura peste vârfurile cupcakes-urilor răcite; folosiți fructe asortate și bomboane pentru a decora cupcakes-urile.