Cupcakes cu pâine de porumb cu Topping de unt de arțar
Reteta Cornbread Cupcakes cu topping de unt de arțar ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 40 minute. O porție conține 161 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză monterey jack, amestec de pâine de porumb și brioșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 15 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cupcakes cu pâine de porumb cu slănină de arțar cu glazură de arțar garnisite cu slănină, Pâine De Porumb De Afine Cu Unt De Arțar, și Brioșe de pâine de porumb cu unt de arțar.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați cana de copt cu folie în fiecare dintre cele 10 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele cupcake doar până se umezesc. Puneți aproximativ 3 linguri de aluat în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie. Se răcește 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, bateți untul înmuiat și siropul de arțar cu furculița până se omogenizează bine.
Întindeți topping pe fiecare cupcake; presărați fiecare cu aproximativ 1/4 linguriță de sare.