Cupcakes cu cidru de mere
Cupcakes cu cidru de mere necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 430 de calorii, 4 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână mirodenii de dovleac kahlua, cremă de brânză, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ cupcakes cu cidru de mere, cupcakes cu condimente cu cidru de mere și cupcakes cu condimente cu cidru de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați 2 forme de brioșe cu folii de hârtie.
Într-o cratiță medie, fierbeți cidrul de mere la foc mediu-mare până când se reduce la 1 cană, 15 până la 18 minute.
Lasa sa se raceasca. Dacă cantitatea de cidru este mai mare de o cană, fierbeți cidrul puțin mai mult. Dacă este mai puțin, adăugați doar puțin cidru.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu paletă, cremă untul și zahărul până devine pufos și de culoare deschisă.
Adăugați ouăle, unul câte unul și bateți după fiecare adăugare până se încorporează complet.
Adaugati faina cernuta, ienibaharul, scortisoara, sarea, praful de copt si cana de cidru de mere concentrat.
Se amestecă până se combină bine.
Turnați aluatul în forme de brioșe tapetate cu hârtie.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei cupcake iese curată.
Lăsați cupcakes să se răcească înainte de a îngheța.
În vasul unui mixer de blat prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză și untul timp de 2-3 minute, sau până când devine ușor și pufos.
Adăugați condimentul de dovleac Kahlua și 1 cană de zahăr de cofetă și amestecați până se încorporează complet. Continuați să adăugați zahărul de cofetă câte 1 cană la un moment dat și amestecați după fiecare adăugare până când este complet incorporat. Înghețați fiecare cupcake.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cupcakes funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "