Cupcake De Ciocolată Marshmallow

Cupcake De Ciocolată Marshmallow
Ciocolata Marshmallow Cupcake ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 427 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, extract de vanilan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Chocolate Cupcake – testul final Cupcake ciocolata coapte de 50 de brutari și de numărare, Cupcake de cidru de cartofi dulci cu glazură de Marshmallow, și Chili de dovleac cu Abuelita două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați o cupcake cu 12 căni sau o tigaie cu brioșe cu garnituri de cupcake din hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cerneti impreuna zaharul, faina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Combinați și bateți oul, laptele, uleiul și vanilia într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Folosind o spatulă, combinați ingredientele uscate și umede, alternând între cele două, începând cu 1/3 din ingredientele uscate și terminând cu 1/3 din ingredientele uscate. Se amestecă până se omogenizează, apoi se adaugă apa foarte fierbinte și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați aluatul într-un ulcior (este mai ușor să turnați aluatul decât să scoateți, deoarece este foarte subțire).
6
Se toarnă aluatul în tigaia pentru cupcake, se umple fiecare cană 3/4-plină și se coace 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați cupcakes-urile să se răcească timp de 5 minute înainte de umplere. Încărcați glazura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund de patiserie. Introduceți vârful în cupcakes și umpleți cu puțină înghețare, apoi folosind același vârf, înghețați vârfurile cupcakes-urilor. Răciți cupcakes-urile la frigider timp de 15 minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
8
Stropiți cupcakes-urile înghețate cu ganache călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1
Într-un bol mare de amestecare, combinați crema de marshmallow, zahărul, scurtarea, sarea și extractul de vanilie și amestecați până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Combinați ciocolata, untul, espresso-ul fierbinte și siropul de porumb într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți, 20 de secunde la rând până când ciocolata este topită, amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți cupcakes-urile înghețate, înghețate, cu ganache călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista