Cum se face o cornucopie
Cum sa faci o corn al abundenței ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 309 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. 1562 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți aluat de pâine, ou, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Cornucopia La Cuptor, Aperitiv Cornucopian Lox, și Cornucopia De Patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați ușor o foaie de cookie de 17x14 inch (sau lager) cu spray de gătit antiaderent.
Rupeți o foaie de 30x18 inch de folie de aluminiu grele. Îndoiți-l în jumătate până la 18x15 inch.
Rotiți în diagonală pentru a forma un con gol, lung de aproximativ 18 inci, cu un diametru de 5 inci la cel mai larg capăt (deschiderea Cornucopiei). Fixați capătul cu bandă transparentă. Con de chestii cu folie obișnuită mototolită până când forma este rigidă. Îndoiți coada conului în sus, apoi în jos la capăt. Pulverizați în afara conului cu spray de gătit antiaderent.
Așezați pe foaia de cookie.
Bateți oul cu apa pentru a face o glazură. Deschideți și derulați prima cutie de aluat de pâine pe suprafața de lucru. Breadsticks Separate. Începeți prin a înfășura o pâine în jurul vârfului conului.
Perie sfârșitul următor breadstick cu glazura și apăsați pentru a atașa la sfârșitul primului breadstick. Continuați conul de înfășurare în spirală, aluatul ușor suprapus până când rămân 3 bețișoare.
Prindeți un capăt al celor 3 bețișoare împreună, apoi împletiți.
Ungeți pâinea în jurul deschiderii cornucopiei cu glazură. Apăsați ușor panglica.
Periați întreaga cornucopie cu glazură.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute sau până când pâinea devine maro bogată. (Dacă părțile încep să se întunece prea mult, acoperiți-le cu bucăți de folie.)
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe foaia de cookie pe un suport de sârmă. Îndepărtați cu grijă folia când este rece. (Dacă înghețați, lăsați folia în pâine pentru sprijin.
Îndepărtați când este dezghețat.)