Cum se face o cornucopie

Cum se face o cornucopie
Cum sa faci o corn al abundenței ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 309 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. 1562 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți aluat de pâine, ou, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Cornucopia La Cuptor, Aperitiv Cornucopian Lox, și Cornucopia De Patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați ușor o foaie de cookie de 17x14 inch (sau lager) cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
LagerLager
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Rupeți o foaie de 30x18 inch de folie de aluminiu grele. Îndoiți-l în jumătate până la 18x15 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Rotiți în diagonală pentru a forma un con gol, lung de aproximativ 18 inci, cu un diametru de 5 inci la cel mai larg capăt (deschiderea Cornucopiei). Fixați capătul cu bandă transparentă. Con de chestii cu folie obișnuită mototolită până când forma este rigidă. Îndoiți coada conului în sus, apoi în jos la capăt. Pulverizați în afara conului cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Așezați pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Bateți oul cu apa pentru a face o glazură. Deschideți și derulați prima cutie de aluat de pâine pe suprafața de lucru. Breadsticks Separate. Începeți prin a înfășura o pâine în jurul vârfului conului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PâineAluat De Pâine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
6
Perie sfârșitul următor breadstick cu glazura și apăsați pentru a atașa la sfârșitul primului breadstick. Continuați conul de înfășurare în spirală, aluatul ușor suprapus până când rămân 3 bețișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Prindeți un capăt al celor 3 bețișoare împreună, apoi împletiți.
8
Ungeți pâinea în jurul deschiderii cornucopiei cu glazură. Apăsați ușor panglica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Periați întreaga cornucopie cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute sau până când pâinea devine maro bogată. (Dacă părțile încep să se întunece prea mult, acoperiți-le cu bucăți de folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe foaia de cookie pe un suport de sârmă. Îndepărtați cu grijă folia când este rece. (Dacă înghețați, lăsați folia în pâine pentru sprijin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Îndepărtați când este dezghețat.)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista