Cu Gheață Slab Alune Latte

Cu Gheață Slab Alune Latte
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia dvs. de rețete, Latte cu alune slabe cu gheață ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție conține 120 calorii, 8g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați crema de cafea cu alune, gheață, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o băutură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Rețete similare sunt Pumpkin Spice Latte 3 moduri-regulat – înghețat și slab, Latte Mexican Cu Gheață, și Iced Matcha Latte.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 cană de lapte într-un castron mare pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 1-2 minute sau până la cald. Se amestecă amestecul de băuturi până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați cremă de cafea și laptele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista