Crăciun poussin
Poussin de Crăciun durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca garnitură. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, făină, slănină cu dungi rashers și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură Poussin, Poussin al Mattone, și Poussin prăjit cu oregano, portocală și sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 230C / ventilator 210C / gaz
Ungeți untul peste poussins, condimentați în interior și în exterior, apoi încrucișați slănina peste fiecare. Așezați poussins într-o formă de prăjire și gătiți timp de 40 de minute până când păsările sunt aurii și slănina este crocantă.
Scoateți din staniu, lăsați să se odihnească și puneți staniul deoparte până când sunteți gata să faceți sosul.
Aproximativ 5 minute înainte de a vă așeza să mâncați, faceți sosul.
Așezați cositorul la foc mediu, apoi amestecați făina și stropiți în sosul Worcestershire. Bulați împreună, apoi scurgeți legumele peste forma de prăjire și amestecați bulionul de legume. Aduceți sosul la fiert, gustați pentru condiment, adăugând mai mult sos Worcestershire, dacă este necesar, apoi turnați într-un ulcior cald cu sos.