Crustă De Pizza Fără Gluten
Reteta crusta de pizza fara Gluten este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o crustă care servește 8. O porție conține 509 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon din cartofi, ou, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza taco fără gluten cu crustă de pizza fără gluten Udi, Crustă De Pizza Fără Gluten, și Crustă De Pizza Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună amestecul de făină, drojdia, psyllium și sarea.
Se toarnă acest amestec în vasul unui mixer de suport.
Finalizarea aluatului: cu mixerul standului care rulează pe jos, adăugați uleiul de măsline, apoi oul. Încet, se toarnă în apă. Iată partea importantă: aluatul de pizza fără gluten nu va arăta la fel ca aluatul de gluten. Va fi mult mai umed, chiar și puțin ca aluatul de clătite. În timp ce turnați apa, căutați aluatul să se unească în jurul paletei. Cu toate acestea, atunci când opriți mixerul, aluatul ar trebui să scadă imediat de pe paletă.
Lăsând aluatul să crească: răzuiți aluatul de pizza într-un bol mare uns. Acoperiți-l cu folie de plastic și puneți vasul într-un loc cald. Aluatul fără Gluten nu crește la fel de mult ca aluatul cu gluten. În schimb, căutați aluatul să se hidrateze complet și să crească în dimensiune cu aproximativ o treime. Când aluatul a crescut puțin și are textura aluatului tradițional, aproximativ 1 1/2 ore, sunteți gata să coaceți.
Încălziți cuptorul la 500 de grade F. Dacă aveți o piatră de pizza - și vă recomandăm să o faceți - puneți-o acum în cuptor.
Dacă dețineți o coajă de pizza, așezați acum o bucată de hârtie pergament pe ea. Dacă nu dețineți una, puneți hârtia pergament pe o tigaie de pizza sau o foaie de copt.
Puneți aluatul în jos pe hârtia pergament, apoi acoperiți-l cu altul de aceeași dimensiune. Folosind mâinile sau un sucitor, aplatizați aluatul încet și uniform. Vrei un aluat de pizza de aproximativ 12 centimetri în diametru. Scoateți bucata superioară de hârtie pergament de pe aluatul de pizza.
Presărați puțin ulei de măsline peste vârful aluatului.
Coaceți aluatul la cuptor până când marginile încep să se rumenească și crocante, iar partea superioară a pizza este puțin fermă la atingere, 5 până la 8 minute.
Scoateți aluatul de pizza și acoperiți cu orice toppinguri doriți.
Se toarnă toate făina într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând containere mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan de sticlă mare.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.