Crustă De Pizza Fără Gluten

Crustă De Pizza Fără Gluten
Reteta crusta de pizza fara Gluten este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o crustă care servește 8. O porție conține 509 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon din cartofi, ou, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza taco fără gluten cu crustă de pizza fără gluten Udi, Crustă De Pizza Fără Gluten, și Crustă De Pizza Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună amestecul de făină, drojdia, psyllium și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Se toarnă acest amestec în vasul unui mixer de suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Finalizarea aluatului: cu mixerul standului care rulează pe jos, adăugați uleiul de măsline, apoi oul. Încet, se toarnă în apă. Iată partea importantă: aluatul de pizza fără gluten nu va arăta la fel ca aluatul de gluten. Va fi mult mai umed, chiar și puțin ca aluatul de clătite. În timp ce turnați apa, căutați aluatul să se unească în jurul paletei. Cu toate acestea, atunci când opriți mixerul, aluatul ar trebui să scadă imediat de pe paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
4
Lăsând aluatul să crească: răzuiți aluatul de pizza într-un bol mare uns. Acoperiți-l cu folie de plastic și puneți vasul într-un loc cald. Aluatul fără Gluten nu crește la fel de mult ca aluatul cu gluten. În schimb, căutați aluatul să se hidrateze complet și să crească în dimensiune cu aproximativ o treime. Când aluatul a crescut puțin și are textura aluatului tradițional, aproximativ 1 1/2 ore, sunteți gata să coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F. Dacă aveți o piatră de pizza - și vă recomandăm să o faceți - puneți-o acum în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Dacă dețineți o coajă de pizza, așezați acum o bucată de hârtie pergament pe ea. Dacă nu dețineți una, puneți hârtia pergament pe o tigaie de pizza sau o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Puneți aluatul în jos pe hârtia pergament, apoi acoperiți-l cu altul de aceeași dimensiune. Folosind mâinile sau un sucitor, aplatizați aluatul încet și uniform. Vrei un aluat de pizza de aproximativ 12 centimetri în diametru. Scoateți bucata superioară de hârtie pergament de pe aluatul de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
4
Presărați puțin ulei de măsline peste vârful aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Coaceți aluatul la cuptor până când marginile încep să se rumenească și crocante, iar partea superioară a pizza este puțin fermă la atingere, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți aluatul de pizza și acoperiți cu orice toppinguri doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De PergamentUlei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De Pergament
7
Se toarnă toate făina într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând containere mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan de sticlă mare.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista