Crustă De Patiserie

Crustă De Patiserie
Crusta de patiserie ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă vegană servește 8 și costă 8 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, scurtarea legumelor, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Încercați Crustă Simplă De Patiserie, Întotdeauna perfectă crustă de plăcintă sau patiserie, și Plăcintă cu dovleac cu crustă de patiserie Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 1/4 cană de făină, apă cu gheață și oțet, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați 3/4 cană de făină, zahăr și sare într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați suspensie; aruncați cu o furculiță până când amestecul de făină este umed. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci; congelați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Scoateți 1 foaie de folie de plastic; lăsați să stea 1 minut sau până când este flexibil. Se potrivesc aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o farfurie de plăcintă de 9 inci sau într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
8
Îndepărtați folia de plastic. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Îndoiți marginile sub sau flaut decorativ. Tapetați fundul aluatului cu o bucată de folie; aranjați greutățile plăcintei pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați greutățile și folia plăcintei; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Varianta procesorului alimentar: Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
12
Lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
13
Așezați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
14
Adăugați scurtarea; puls de 10 ori sau până când amestecul este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
15
Adăugați apă cu gheață și oțet prin jgheabul alimentar, pulsând doar până se combină (amestecul nu va forma o bilă). Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OțetOțet
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
16
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci; congelați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
17
Scoateți 1 foaie de folie de plastic; lăsați să stea 1 minut sau până când este flexibil. Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci sau o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
18
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Îndoiți marginile sub sau flaut decorativ. Aranjați greutățile plăcintei pe o bucată de folie în fundul aluatului; coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
19
Îndepărtați greutățile și folia plăcintei; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista