Crustă De Patiserie
Crusta de patiserie ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă vegană servește 8 și costă 8 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, scurtarea legumelor, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Încercați Crustă Simplă De Patiserie, Întotdeauna perfectă crustă de plăcintă sau patiserie, și Plăcintă cu dovleac cu crustă de patiserie Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1/4 cană de făină, apă cu gheață și oțet, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Combinați 3/4 cană de făină, zahăr și sare într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați suspensie; aruncați cu o furculiță până când amestecul de făină este umed. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci; congelați 10 minute.
Scoateți 1 foaie de folie de plastic; lăsați să stea 1 minut sau până când este flexibil. Se potrivesc aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o farfurie de plăcintă de 9 inci sau într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci.
Îndepărtați folia de plastic. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Îndoiți marginile sub sau flaut decorativ. Tapetați fundul aluatului cu o bucată de folie; aranjați greutățile plăcintei pe folie.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Îndepărtați greutățile și folia plăcintei; se răcește pe un suport de sârmă.
Varianta procesorului alimentar: Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se combină.
Adăugați scurtarea; puls de 10 ori sau până când amestecul este combinat.
Adăugați apă cu gheață și oțet prin jgheabul alimentar, pulsând doar până se combină (amestecul nu va forma o bilă). Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci; congelați 10 minute.
Scoateți 1 foaie de folie de plastic; lăsați să stea 1 minut sau până când este flexibil. Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci sau o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci.
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Îndoiți marginile sub sau flaut decorativ. Aranjați greutățile plăcintei pe o bucată de folie în fundul aluatului; coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Îndepărtați greutățile și folia plăcintei; se răcește pe un suport de sârmă.