Crustacee Pepene Verde Ceviche

Crustacee Pepene Verde Ceviche
Rețeta Ceviche de pepene verde de crustacee ar putea satisface pofta ta sud-americană în jur 75 ore. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 75 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți bibb, scoici de mare, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, și Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos).

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja și miezul alb din portocaliu cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați segmentele fără membrane. Tăiați suficiente segmente pentru a măsura 1/4 cană. Se amestecă portocala tocată, sucul de portocale, sucul de lămâie, pepenele verde, ghimbirul, ceapa, jalapeulincro (după gust) și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pepene VerdePepene Verde
GhimbirGhimbir
PortocaliuPortocaliu
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Aduceți la fierbere o cratiță de 1 litru plină cu trei sferturi de apă sărată, apoi adăugați scoici. Reduceți căldura la foc mic și braconați scoicile până când sunt fierte, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul. Întoarceți apa în cratiță la fierbere și braconați creveții în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Scurgeți creveții într-o strecurătoare și transferați-i într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
5
Scurgeți bine scoicile și creveții și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
6
Adăugați scoici, creveți, homar și mentă la amestecul de pepene verde și aruncați pentru a combina, apoi condimentați cu sare. Se răcește ceviche, acoperit, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HomarHomar
CrevețiCreveți
MentăMentă
SareSare
7
Tăiați și separați frunzele de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
8
Serviți ceviche cu frunze de salată pe lateral (folosiți o lingură cu fante pentru a transfera ceviche în salată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1
* Ceviche poate fi răcit până la 3 ore.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista