Crupe De Usturoi Prăjite
Reteta prajit usturoi crupe ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 438 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, pesmet, grâu grosier măcinat cu piatră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crupe de usturoi Cheddar cu ouă prăjite, Crupe De Cârnați Prăjiți, și Ou Prăjit Peste Slănină Cheddar Grits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de copt ușor unsă de 13 pe 9 pe 2 inci pe lungime cu o foaie de hârtie de ceară lungă de 24 inci, lăsând excesul să atârne peste capete.
Aduceți apa, untul, usturoiul, sarea și piperul la fiert într - o oală grea de 4 până la 5 litri, apoi amestecați încet în grâu. Reduceți căldura și gătiți la foc mic, acoperit, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 40 de minute.
Scoateți capacul și fierbeți grăsimile, amestecând frecvent, până când sunt foarte groase și fragede, 10 până la 15 minute. Se răcește crupe în oală 10 minute, apoi se toarnă în tava de copt căptușită, netezind blatul și se răcește complet. Răciți grăsimile, acoperite cu folie de plastic, până când sunt ferme, cel puțin 3 ore.
Aruncați folia de plastic și transferați grăsimile pe hârtie de ceară pe o suprafață de lucru, apoi uscați-le cu prosoape de hârtie.
Tăiați grăsimile în dreptunghiuri de 8 (4 1/2 - cu 3 1/4-inch), apoi înjumătățiți în diagonală fiecare dreptunghi pentru a forma 2 triunghiuri.
Puneți făină, ouă și pesmet în vase separate de mică adâncime. Dragați un triunghi de grâu în făină, îndepărtând excesul, apoi înmuiați-l în ou, lăsând excesul să picure și dragați în pesmet.
Transferați triunghiul acoperit pe o foaie mare de copt. Înveliți triunghiurile rămase în același mod.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat, până când înregistrează 375 F pe termometru. Se prăjesc triunghiurile în 4 loturi, amestecând ușor, până când sunt crocante și se rumenesc, 1 până la 2 minute, apoi se transferă cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi. Păstrați grâul fierbinte pe un set de rafturi într-o tigaie în cuptor în timp ce prăjiți alte loturi.
* Disponibil la magazinele specialty foods și Hoppin 'John' s (800-828-4412; hoppinjohns.com).
* Crupe pot fi refrigerate în tava de copt până la 2 zile.* Triunghiurile de grâu pot fi prăjite cu 1 oră înainte și păstrate la temperatura camerei pe un suport într-o tigaie. Reîncălziți, neacoperit, în mijlocul unui cuptor de 375 F de 5 până la 8 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.