Crupe De Parmezan

Crupe De Parmezan
Crupe de parmezan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.15 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Un amestec de unt, busuioc, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Somon Fript Peste Crupe De Parmezan, Cârnați și ardei cu parmezan, și Somn condimentat Cajun cu Bietă Sotată și crupe de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți grăsimile, laptele și bulionul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CrupeCrupe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă supa și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
3
Se toarnă amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Top uniform cu 2 linguri. parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista