Crupe de Bacon-cheddar

Crupe de Bacon-cheddar
Bacon-Cheddar crupe ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 304 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți slănină, grâu de gătit rapid, plus încă 1/2 cană de cheddar ascuțit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Ou Prăjit Peste Slănină Cheddar Grits, Bacon și brânză Cheddar crupe caserola, și Duminică Brunch: Bacon Cheddar Grits Fript.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Un Ruwer Riesling clasic, elegant, cu un potențial enorm de îmbătrânire. Acest vin prezintă un nas pe bază de plante, note de fructe coapte pe palat și aciditate revigorantă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista