Crumb-Topped Sparanghel Caserola
Crumb-Topped sparanghel caserola ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 2,34 USD pe porție. O porție conține 431 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați umplutura condimentată, nucșoară măcinată, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Crumb-Topped Sparanghel, Crumb Topped Plăcintă Cu Mere, și Scoici Cu Vârf De Firimituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 înăuntru. de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când este crocant.
Așezați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt; pus deoparte.
Într-un castron mic, combinați supa, smântâna, maioneza, sosul de friptură, cuișoarele și nucșoara.
Se întinde peste sparanghel; se presară cu brânză.
Într-un alt castron mic, aruncați umplutura cu unt; se presară peste caserolă.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 20-25 minute sau până la bule.