Crochete De Cartofi La Cuptor

Crochete De Cartofi La Cuptor
Crochetele de cartofi coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 179 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, ou, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crochete De Curcan La Cuptor, Crochete De Cartofi, și Crochete De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți cartofii la 350 timp de 1 oră sau până se înmoaie; rece. Se curăță cartofii și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați piureul de cartofi, brânza și următoarele 7 ingrediente, amestecând bine. Formați 1/2 cană amestec într-o bilă; se rulează în biscuiți zdrobiți și se așează pe o foaie de copt unsă. Repetați procedura cu amestecul de cartofi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista