Creveții în stil Bahia în sos de nucă de cocos sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați pene de tei, ardei gras, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți în sos Bahia, Midii În Stil Bahia, și Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați creveții cu usturoiul, sucul de lămâie și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute.
3
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de Annatto până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, ceapa verde și ardeii grași roșii și verzi și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ghimbir întreg, Zdrobit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați roșiile tocate și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați sosul de roșii, laptele de cocos, chile și 1 linguriță de sare. Se fierbe până când sosul se reduce cu un sfert, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura la moderat ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați creveții și gătiți, amestecând, până când sunt roz și opace, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Transferați într-un vas de servit și aruncați chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
8
Se presară coriandru și se servește cu pene de var.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.