Creveți usturoi cu lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu usturoi cu lămâie. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 7.09 pe portie. O porție conține 590 calorii, 68G de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper de mare, vin, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți prăjiți cu usturoi cu coriandru, Lime și lămâie, Creveți cu Broccoli și Linguine într-un sos de usturoi-lămâie, și Garlicky Linguine și creveți.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți la foc mic până când usturoiul este auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați creveții, condimentați ușor cu sare și piper și gătiți la foc moderat, întorcându-se des, până când creveții sunt aproape fierți, aproximativ 4 minute.
Transferați creveții pe o farfurie.
Adăugați vinul alb în tigaie și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Adăugați sucul de lămâie și fierbeți timp de 2 minute mai mult. Întoarceți creveții și sucurile lor în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Condimentați creveții cu sare și piper și garnisiți cu pătrunjel.
Serviți imediat, cu pâine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio