Creveți Po ' Boy cu Remoulade de hrean

Creveți Po ' Boy cu Remoulade de hrean
Creveți Po ' Boy cu hrean Remoulade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 5.02 pe portie. O porție conține 796 calorii, 49G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Un amestec de făină, zară, rulouri hoagie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Pește alb cu crustă de hrean cu Remouladă, Remoulade De Creveți, și Creveti cu R pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți un cuptor olandez la jumătate cu ulei și încălziți la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Bateți făina, făina de porumb, condimentele de fructe de mare și presărați sare și piper într-un bol mic și dați deoparte. Într-un alt castron mic, amestecați laptele de unt, Sriracha și oul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
SrirachaSriracha
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Așezați creveții în amestecul de lapte de unt, lăsați excesul să se scurgă, apoi dragați în amestecul de făină și scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
5
Așezați creveții pe o foaie de copt cu sârmă. Repetați până când toți creveții sunt pâini. Prăjiți creveții în loturi, fără a supraaglomera uleiul, până se rumenesc și se fierbe, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Așezați creveții pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Repetați până când toți creveții sunt prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
7
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8
Întindeți puternic ambele părți ale rulourilor cu Remoulada de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
La 8 PruneLa 8 Prune
9
Așezați creveții deasupra și apoi roșiile, salata verde și câteva cepe. Mănâncă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
10
Adăugați maioneza, caperele, Sriracha, hreanul, sucul de lămâie, gustul, oțetul, muștarul, șalotele și presărați sare și piper într-un robot de bucătărie. Se amestecă până se înmoaie ușor. Reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
HreanHrean
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
SrirachaSriracha
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)hartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriroșii cherry, tăiate în runderoșii cherry, tăiate în runde1cerc de tort din carton (6 inchi)cerc de tort din carton (6 inchi)1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)hreanhrean4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată8frunzesalată verde de frunzesalată verde de frunze1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1ceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire11 kilogram de dovlecel,condimente de fructe de mare, cum ar fi Old Baycondimente de fructe de mare, cum ar fi Old Bay11 litru de lapte integral, la temperatura camereișalotă, tăiată în bucăți (1/4 cană)șalotă, tăiată în bucăți (1/4 cană)680Nuci de orice fel (tocate)creveți, decojite, deveined și butterfliedcreveți, decojite, deveined și butterflied1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)SrirachaSriracha2(poate fi sau trece)SrirachaSriracha11 kilogram de dovlecel,muștar de piatrămuștar de piatră4Rulouri moi Hoagie, periate cu unt și ușor prăjite la cuptorRulouri moi Hoagie, periate cu unt și ușor prăjite la cuptor1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)murătură dulce savuramurătură dulce savura4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei vegetal, pentru prăjitUlei vegetal, pentru prăjit1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de porumb galbenăfăină de porumb galbenă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista