Creveți marinați cu citrice cu ceapă la grătar și salată de portocale

Creveți marinați cu citrice cu ceapă la grătar și salată de portocale
Citrus-marinat creveți cu gratar-ceapa si salata de portocale este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Somon la grătar marinat cu citrice cu salată Tabbouleh, Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii, și Salată de porumb la grătar cu creveți marinați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sucul de portocale cu usturoiul, sosul adobo și 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați creveții, condimentați cu sare și piper; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Infilați feliile de ceapă pe frigarui pentru a le ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Ungeți ceapa cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți feliile la foc mare, rotind o dată, până se înmoaie și se carbonizează, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Lăsați să se răcească ușor, apoi tocați grosolan ceapa și transferați-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Adăugați portocalele feliate, chipotles, coriandru și restul de 1 lingură de suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ulei De PiperUlei De Piper
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
7
Scurgeți și filetați creveții pe 6 frigarui metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
8
Ungeți ușor cu uleiul de măsline rămas și grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când este carbonizat în pete, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Serviți creveții cu ceapa și salata de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista