Creveți la grătar și Scallions cu sosuri de scufundare din Asia de Sud-Est
Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 71 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, oțet de vin de orez nesezonat, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est, Prăjituri De Crab Pan-Asiatice Cu Trei Sosuri De Scufundare, și Salata asiatică de pui se înfășoară cu două sosuri de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați sosul de pește, sucul de lămâie și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Căpșună, Decojită
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
2
Se amestecă bine pentru a dizolva zahărul, apoi se amestecă în inele jalapeincurbo. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
3
Într-un castron mic, amestecați sosul de soia, oțetul, ghimbirul și coriandrul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
4
Pregătiți grătarul pentru gătit: dacă utilizați grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație în partea de jos, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 4 până la 5 secunde. Dacă utilizați grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime cu hota închisă 10 minute, apoi reduceți la moderat ridicat.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Folosind râșnița electrică de condimente, pulsați semințele de coriandru de 2 până la 3 ori pentru a sparge. (Alternativ, așezați semințele pe placa de tăiere și zdrobiți ușor cu o tigaie mică, folosind o mișcare ușoară de balansare.) Într-un castron mare, combinați creveții și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Pentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se presară coriandru, sare și piper și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
8
Înfășurați creveți și scallions pe frigarui. Grătar, întorcându-se o dată, până când este gătit, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Aranjați pe platou și serviți cu sosuri de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.