Creveți la grătar cu slănină, roșii și vinetă de Scallion
Această rețetă face 8 porții cu 173 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă 88 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., creveți la grătar cu slănină, roșii și Scallion Vinaigrette ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, cimbru, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Cartofi La Grătar Cu Vinetă De Slănină-Scallion, Foi de porumb la grătar cu vinetă Scallion, și Clătită coreeană cu Scallion cu creveți, slănină și Kimchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 8 frigarui din lemn, inmuiate in apa timp de cel putin 1 ora
Puneți slănina într-o tigaie din fontă la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când slănina este crocantă și grăsimea este redată.
Când slănina este aproape gata, încălziți uleiul de canola într-o tigaie nereactivă la foc mediu-mare.
Adăugați roșiile și sarea și piperul și gătiți, amestecând, doar până se înmoaie ușor. Folosind o lingură pliată, transferați slănina în tigaie cu roșiile și adăugați cilantro, oțet, cimbru și ceapă verde. Gatiti, amestecand, pana se incalzeste, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte; păstrați cald.
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Ungeți creveții cu ulei de canola și presărați sare și piper. Folosind două frigarui la un moment dat, introduceți patru creveți pe frigarui lângă coadă și capetele capului-acest lucru face mai ușor să răsturnați creveții pe grătar. Grătați până se carbonizează ușor și se fierbe, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți creveții din frigarui și acoperiți cu vinetă caldă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Anne Amie Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.