Creveți de sare și piper prăjiți cu sos Tartar picant
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 613 calorii, 6g de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, creveți mijlocii-mari, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți la grătar cu sos picant de piper proaspăt, Creveți Cu Sare Și Piper, și Creveți de sare și piper pentru rețete similare.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.