Creveți De Nucă De Cocos Dulce-Fierbinte

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de nucă de cocos dulce-fierbinți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 90 de calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte de cocos, castraveți, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slaw De Nucă De Cocos Roz Fierbinte, Creveți de nucă de cocos cu maioneză dulce de Chili, și Creveți de nucă de cocos cu sos dulce de Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați creveții, laptele de cocos și 2 linguri de sos de chili dulce-fierbinte. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi (Vezi notele).
Filetați creveții pe 8 până la 10 frigarui de lemn îmbibat (Vezi notele).
Așezați pe un raft într - o tigaie de broiler de 10 x 15 inci.
Fierbeți creveții la 3 până la 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, până când creveții sunt opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 5 până la 6 minute.
Aranjați feliile de castraveți pe un platou. Puneți creveți deasupra.
Stropiți încă 3 linguri de sos de chili peste creveți.
Serviți creveții fierbinți sau răciți cu sosul de chili rămas pentru a adăuga după gust.