Creveți de nucă de cocos cu sos Curry roșu

Creveți de nucă de cocos cu sos Curry roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați creveții de nucă de cocos cu sos de Curry roșu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 125 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mentă, pastă de curry thailandeză, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creveți de nucă de cocos cu sos Curry roșu, Creveți De Nucă De Cocos Cu Sos De Curry, și Prăjituri de creveți curry de nucă de cocos cu sos de papaya-Lime.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 inci de ulei într-o tigaie mare adâncă sau oală grea la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, albușurile de ou, sarea și piperul până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Întindeți nuca de cocos într-un vas de plăcintă. Dragați creveții cu amestecul de amidon de porumb/albus de ou și scuturați orice exces. Apăsați creveții în fulgii de nucă de cocos; întoarceți creveții și apăsați din nou în nucă de cocos pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
4
Prăjiți creveții în loturi până când nuca de cocos se rumeneste, aproximativ 2 până la 3 minute. Folosind clești sau o lingură cu fante, scoateți creveții pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aranjați creveții pe un platou, serviți imediat cu sos curry roșu și garnisiți cu ceapă verde și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Așezați un vas mic la foc mediu și acoperiți cu uleiul. Amestecați pasta de curry roșie în tigaie și prăjiți-o până se aromează. Turnați încet laptele de nucă de cocos și continuați să amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați sucul de lămâie (și 1 din jumătățile stoarse pentru un plus de aromă) și gătiți timp de 5 până la 10 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
7
Turnați sosul într-un bol de servire frumos și serviți cu creveții de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista