Creveți condimentați la grătar cu salată de roșii

Creveți condimentați la grătar cu salată de roșii
Creveții condimentați la grătar cu salată de roșii sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pulbere ancho chile, ceapă, roșii de moștenire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți Condimentați La Grătar Cu Salată De Roșii, Creveți condimentați la grătar cu salată de roșii, și Creveți Condimentați Cu Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, curățați 1/3 cană de frunze de busuioc cu uleiul de măsline până se omogenizează. Condimentează uleiul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mic, amestecați boia dulce afumată cu pudra pură ancho chile, zahăr brun deschis, chimen, coriandru, piper cayenne, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paprika Afumată DulcePaprika Afumată Dulce
Ardei IuteArdei Iute
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Piper NegruPiper Negru
CoriandruCoriandru
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
3
Ungeți creveții cu uleiul de canola și condimentați peste tot cu amestecul de condimente. Grătiți creveții la foc moderat, rotind o dată, până când sunt ușor carbonizați și fierți, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Aranjați feliile de roșii și ceapă pe un platou și stropiți cu uleiul de busuioc. Se acoperă cu creveții, se ornează cu frunzele de busuioc rămase și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
CrevețiCreveți
TomateTomate
CeapăCeapă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista