Crespelle de porumb cu Mascarpone și capere

Crespelle de porumb cu Mascarpone și capere
Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 289 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de capere ambalate cu sare-înmuiate în apă, scallions, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pui Cu Mascarpone, Capere Și Lămâie, Pizza cu somon afumat cu Mascarpone și capere, și Tarta cu praz, porumb și Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați boabele de porumb într-un piure grosier. Într-un castron mediu, bateți ouăle pentru a se amesteca. Se amestecă piureul de porumb, făina și sarea, apoi se amestecă laptele. Se amestecă cele 2 linguri de unt topit, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider aluatul de porumb timp de cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați aluatul să revină la temperatura camerei, apoi bateți-l ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Încălziți o tigaie crpe de 8 inci sau o tigaie antiaderentă. Înmuiați un prosop de hârtie în aproximativ 2 linguri de unt topit și frecați Generos fundul și partea laterală a cratiței crpe cu untul. Puneți tigaia la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă 3 linguri de aluat și se înclină tigaia pentru a o distribui uniform; se toarnă orice exces de aluat înapoi în castron. Gatiti crespella pana se rumeneste pe fund, aproximativ 1 minut. Întoarceți crespella și gătiți a doua parte timp de aproximativ 10 secunde, apoi glisați-o pe o foaie de copt. Repetați cu aluatul rămas pentru a face 12 crespelle, suprapunându-le ușor pe foaia de copt. Chiar înainte de servire, acoperiți crespelle liber cu folie și reîncălziți-le la cuptor pentru aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Întindeți partea mai palidă a fiecărei crespella cu 2 linguri de mascarpone. Se acoperă cu 1 lingură de scallions și se rostogolește sau se pliază în sferturi. Puneți 2 crespelle pe fiecare farfurie, presărați cu 1 linguriță de capere și câteva dintre scallions rămase și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista