Crescenți De Ciuperci Și Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați crescentele de ciuperci și ceapă. Această rețetă servește 8. O porție conține 180 de calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci portobello pentru copii, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semilune De Ceapă, Crescente De Ciuperci, și Semilune De Ceapă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și ceapa; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se inmoaie. Reduceți focul la mediu-mic; gătiți și amestecați 10-12 minute sau până când ceapa devine aurie.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul și pătrunjelul.
Desfaceți aluatul semilună; separați în triunghiuri.
Așezați 1 lingură de amestec de ciuperci la capătul larg al fiecărui triunghi; se acoperă cu 1 lingură de brânză mozzarella.
Rulați și sigilați marginile.
Loc 2 în. în afară pe o foaie de copt unsă, cu fața în jos; curba se termină pentru a forma o semilună. Topiți untul rămas; periați deasupra blaturilor.
Coaceți 10-12 minute sau până se rumenesc. Puneți la frigider resturile.