Crescent Wontons Umplut Cu Crab

Crescent Wontons Umplut Cu Crab
Crab-umplut Crescent Wontons ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, cremă de brânză, rulouri de cină semilună) aluat semilună și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), Wontons umplute cu cremă de brânză Jalapeno, și Crab Wontons.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°. pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. Desfaceți aluatul pe suprafața de lucru (dacă utilizați rulouri de semilună, prindeți cusăturile pentru a sigila); tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri pentru a face 24 de pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, carnea de crab, ceapa și ardeiul roșu. Lingură aproximativ 1 linguriță amestec de crab 1/2 inch de la 1 colț de 1 pătrat. Începând cu același colț, pliați aluatul peste umplutură și puneți capătul strâns sub umplutură; continuați să rulați până la 1/2 inch de colțul opus. Periați ușor colțul expus cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ardei RoșuArdei Roșu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CrabiCrabi
AluatAluat
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Rulați colțul umezit al aluatului peste rulou; apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Așezați pe foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Periați cu albuș de ou. Repetați cu pătratele rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
6
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Se servește cald.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista