Crescent Mummy Dogs
Rețeta Crescent Mummy Dogs ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 10 porții cu 234 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, rulouri de cină semilună) aluat semilună, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Spooky mănâncă: Mami-câini și Mami cookie-uri, Mami Hot Dogs, și Mumie Câini.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați aluatul; separați la perforații, creând 4 dreptunghiuri. Apăsați perforațiile pentru a sigila. Dacă utilizați foaie de aluat: desfaceți aluatul; tăiați în 4 dreptunghiuri.
Cu cuțit sau foarfece de bucătărie, tăiați fiecare dreptunghi pe lungime în 10 bucăți, făcând un total de 40 de bucăți de aluat. Feliați felii de brânză în sferturi (1/2 felie de brânză, tăiată în jumătate).
Înfășurați 4 bucăți de aluat în jurul fiecărui hot dog și 1/4 felie de brânză pentru a arăta ca "bandaje", întinzând ușor aluatul pentru a acoperi complet hot dog-ul. La aproximativ 1/2 inch de la un capăt al fiecărui hot dog, "bandaje" separate, astfel încât hot dog-ul să apară pentru "față"."Pe o foaie mare de cookie-uri, așezați hot dog-urile învelite (cu brânza în jos); pulverizați ușor aluatul cu spray de gătit.
Coaceți 13 până la 17 minute sau până când aluatul devine maro auriu deschis și hot dog-urile sunt fierbinți. Cu muștar, desenați trăsături pe " față."
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și vin de culoare roșie. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Beciuri Classique Riesling]()
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.