Crepe de pui sau curcan cu tarhon
Crepele de pui sau curcan cu tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă servește 12. O porție conține 101 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crepe De Pui Cu Sos Cremos De Tarhon, Torturi De Curcan Tarhon, și Supă De Curcan Cu Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți în prealabil o rețetă de crep de bază. Crepele pot fi făcute și înghețate până la câteva săptămâni înainte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa și se fierbe 2 minute. Se amestecă făina până se amestecă. Bateți încet 1 cană de lapte, amestecând constant până se omogenizează.
Se amestecă în bulion, vin și tarhon; se amestecă la foc mediu-mic până se îngroașă (aproximativ 4 minute).
Într-un castron mic, amestecați treptat 3 linguri de lapte fierbinte și sos de bulion în gălbenușurile de ou; apoi turnați amestecul de ou în sos, amestecând rapid. Gatiti inca 1 minut, apoi scoateti-l de pe foc.
Într-un castron mediu, amestecați jumătate din sos cu puiul. Condimentează cu sare după gust.
Umpleți fiecare crep cu 3 linguri de amestec de pui.
Roll crepes, și locul cusătură-side în jos într-un vas de copt 9x13 inch. Se diluează sosul rămas cu 1/4 cană de lapte și se toarnă peste crepe.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit 20 de minute sau până când sosul începe să buleze.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux]()
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.