Crepe
Crepes este un lacto ovo vegetarian micul dejun. Această rețetă face 17 porții cu 95 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2789 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 26 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mărturisire Am un lucru pentru CR cppes ... ușor Nutella Cr Cppes, Crepe, și Cele mai bune Crepe.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un blender, combinați toate ingredientele și pulsați timp de 10 secunde.
Puneți aluatul de crep la frigider timp de 1 oră. Acest lucru permite bulelor să scadă, astfel încât crepele vor fi mai puțin susceptibile să se rupă în timpul gătitului. Aluatul se va păstra până la 48 de ore.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă.
Adăugați unt pentru a acoperi.
Se toarnă 1 uncie de aluat în centrul tigaiei și se învârte pentru a se răspândi uniform. Gatiti timp de 30 de secunde si flip. Gatiti inca 10 secunde si scoateti-l pe placa de taiere.
Așezați-le plat, astfel încât să se poată răci. Continuați până când tot aluatul a dispărut. După ce s-au răcit, le puteți stivui și păstra în pungi de plastic sigilabile la frigider timp de câteva zile sau la congelator până la două luni. Când utilizați clătite congelate, dezghețați-le pe un raft înainte de a le îndepărta ușor.
Adăugați 1/4 linguriță sare și 1/4 cană ierburi proaspete tocate, spanac sau roșii uscate la soare în amestecul de ouă.
Adăugați 21/2 linguri zahăr, 1 linguriță extract de vanilie și 2 linguri de lichior preferat în amestecul de ouă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă
Crepes funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și șampanie. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.