Cremă Ranch Piure De Cartofi

Cremă Ranch Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi cremos de fermă. Această rețetă servește 10. O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lapte, cartofi cu unt cremos homestyle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui de fermă cremos cu piure de usturoi prăjit, Ranch Piure De Cartofi, și Ranch Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți laptele, apa și untul până la fierbere. Se amestecă amestecul de pansament de fermă și smântâna; bate până se omogenizează. Se amestecă 3 felii de slănină și ambele pungi de cartofi doar până se umezesc; lasa sa stea 1 minut. Se amestecă cu furculita pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament RanchAmestec Uscat De Pansament Ranch
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți cartofii în vasul de servire. Se acoperă cu slănina mărunțită rămasă și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Ceapa VerdeCeapa Verde
CartofiCartofi

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista